
کابل ها، محصولاتی ساده، در دسترس و اما ضروری اند. آنها داده های الکتریکی، سیگنالی، مخابراتی، رادیویی و … را از نقطه ای به نقطه دیگر جا به جا می کنند. این ضرورت به قدری احساس می شود که با نبودن شان سازه های الکتریکی از کار افتاده، و شبکه های اینترنتی دچار نقص عملکردی می شوند.
اما یک نکته مهم در این بخش وجود دارد. آن هم این است که حضور نداشتن بهتر از عملکرد مخرب است. به عبارتی ممکن است سیم و کابل شما به درستی کار نکنند. در این حالت بخش عظیمی از انرژی و داده هایتان از دست می رود. به همین خاطر است که پروسه تست کابل ابداع شده است. اما تست کابل چیست؟ چگونه انجام می شود و چه ضرورتی دارد؟ در ادامه همراهمان باشید تا پاسخ این سوالات را برایتان ذکر کنیم.
چرا عیب یابی کابل ها امری ضروری است؟
همان طور که پیش تر به آن اشاره کردیم، کابل ها، پروسه نقل و انتقال را انجام می دهند. حال این جا به جایی می تواند مربوط به انرژی الکتریکی، سیگنالی، رادیویی یا چیزهایی از این دست باشد. اگر کابل شما به هر دلیلی دچار نقص ساختاری شده باشد، این جا به جایی به درستی اتفاق نمی افتد.
پس یا با افت انرژی مواجه می شوید، و یا دستگاه و سیستم در دسترس تان به درستی کار نمی کند. ادامه این روند می تواند باعث نابودی کامل دستگاه یا سیستم شود. پس مهم است که در فواصل منظم کابل هایتان را مورد تست قرار داده، و از صحت عملکرد آنها مطمئن شوید. در این حالت می توانید از ایجاد خرابی ها جلوگیری کنید.
تست کابل چگونه انجام می شود؟ مراحل تست کابل
تست کابل دارای مراحل ریز و درشت بسیاری است که هر یک باید با دقت خاصی انجام شوند. فراموش نکنید که خرابی کابل ها زیان آفرین است. اما یک تشخیص نا درست می تواند عوارض بیشتری را به دنبال داشته باشد. اما تست کابل چگونه انجام می شود؟ چه مراحلی را باید برای انجام آن طی کنیم؟ در ادامه آنها را ذکر می کنیم.
تحلیل اولیه و شناسایی مشکل
بازرسی فیزیکی کابل ها
تست پیوستگی سیم
تست نقشه سیم کشی
تست پارامتر های داخلی کابل
تست عملکرد