کابل مسی مخابرات

کابل مسی مخابرات

کابل مسی مخابرات

کابل مخابراتی وظیفه جا به جایی سیگنال های الکتریکی را بر عهده دارد. حال این سیگنال می‌ تواند برای ایجاد یک تماس تلفنی به کار گرفته شود یا مربوط به شبکه اینترنت در یک منطقه باشد. نکته ای که احتمالا درباره این واسطه ها نمی دانید متنوع بودن آنهاست. یک کابل مخابراتی می تواند بسته به متریال ساختاری یا حوزه کاری خود به دسته های مختلفی تفکیک شود.

در حال حاضر کابل مسی مخابراتی یکی از مهم ترین و البته پر استفاده ترین کالاها در یک شبکه است. اما ساختار اصلی ‌کابل مسی حاوی چه عناصری است؟ اصلا چه نمونه هایی از آن در بازارهای مصرف حضور دارند؟ در ادامه همراه ما باشید تا پاسخ این سوالات را بررسی کنیم.

کابل مسی مخابراتی چیست؟

همان طور که پیش تر به آن اشاره کردیم، کابل مسی مخابراتی نوع خاصی از انواع کابل است که هادی های داخل آن از جنس مس ساخته شده اند. مس، فلز منحصر به فردی است که خاصیت رسانایی بالایی دارد. بنابراین کابل هایی که با این متریال ساخته می شوند می توانند جریان الکتریکی،‌ سیگنال، فرکانس و هر چیزی شبیه به این را با سرعت فوق‌العاده ای از نقطه ای به نقطه دیگر جا به جا کنند. نکته قابل بحث در این کابل ها امنیت بالای آنهاست. در حقیقت این داد و ستد نه تنها در زمان اندکی انجام می شود، بلکه هیچ خطری راه های ارتباطی و سیستم شبکه ای شما را نیز تهدید نمی کند.

ساختار کابل مخابراتی مسی

حال که با چیستی کابل مخابراتی مسی آشنا شده اید، بهتر است ساختار کلی آن را نیز مورد بررسی قرار دهیم‌. این کار شناخت شما را از این کابل ها بیشتر می کند. اکثر کابل های مسی از یک طراحی چند لایه بهره برده اند. این لایه لایه بودن به سازه کمک می کند تا از تداخلات الکتریکی جلوگیری به عمل آ‌ورد‌. اصلی ترین عناصر به کار رفته در کابل مخابراتی مسی به شرح زیر هستند.

هادی: عبارت هادی به یک یا چند رشته سیم مسی اشاره دارد که با نظمی خاص در کنار هم تنیده شده اند. این رشته سیم وظیفه جا به جایی سیگنال ها را بر عهده دارد. هرچه بافت آن قطور تر باشد، جا به جایی سیگنالی با قدرت بیشتری اتفاق می افتد.
عایق: هر دو عدد های مسی، با استفاده از یک عایق یا پوشش دهنده پلاستیکی از یکدیگر جدا می شوند. این کار باعث می شود عملکرد داخلی کابل ها دچار تداخل نشود.
پوشش داخلی:‌ زمانی که یک کابل را بشکافید، متوجه حضور لایه از پلاستیک‌ می شوید ‌که سر تا سر کابل را در بر گرفته است. این لایه پوشش داخلی نام دارد.
شیلد: میدان های الکتریکی که در کابل ایجاد می شوند گاه دارای قدرت بالایی هستند. چنین محصولی در برابر نویز یا تداخلات سیگنالی نیز ایمن نیست. برای تامین امنیت کابل در برابر مشکلات ذکر شده، از نوعی شیلد یا محافظت کننده استفاده می کنند که عموما از جنس آلومینیوم است.
رزه: استفاده از زره اختیاری است. برخی کابل ها حاوی یک سیم فولادی گالوانیزه هستند که با قرار گرفتن در محصول مقاومت مکانیکی آن را بالا می برند.
پوشش بیرونی: در نهایت لایه ای که تمام قسمت های قبلی را پوشانده و از آنها در برابر ضربه و خدشه محافظت می کند پوشش بیرونی است.

 

مدیریت سایت