
کابل ترکیبی
در زمان سیم کشی یک سیستم دوربین مداربسته، می توان از کابل های مختلفی استفاده نمود. وظایف این کابل ها عمدتا انتقال تصاویر و برق رسانی است. یکی از کابل هایی که در یک سیستم دوربین مداربسته مورد استفاده قرار می گیرد، کابل های ترکیبی هستند. برای انتقال انواع تصاویر در دوربینهای آنالوگ و HD، کابل های کواکسیال بکار گرفته می شود. برای انتقال برق به تجهیزات نیز از کابل برق استفاده خواهد شد. کابل ترکیبی دوربین مدار بسته در واقع همان کابل کواکسیال است که در کنار آن کابل برق هم قرار داده شده است. این کابل ترکیبی دوربین به هم چسبیده اند اما، هر یک درون پوشش پلاستیکی و به شکل جداگانه قرار دارند. اگر این کابل را از عرض آن قطع کنید، در سطح مقطع آن یک کابل کواکسیال در کنار دو زوج کابل برق مشاهده خواهید کرد. مشخصات مهم این نوع کابل به قرار زیر است.
مقاومت امپدانس: امپدانس کابل باید با امپدانس دوربین و دستگاه ضبط مطابق باشد.
نوع روکش: روکش کابل از جنس PVC یا HDPE است.
طول کابل: طول کابل باید متناسب با فاصله بین دوربین و دستگاه ضبط باشد.
قطر کابل: قطر کابل متناسب با نیازهای سیستم باشد. کابل های ترکیبی معمولا با قطر RG59 یا RG6 موجود هستند.
تعداد رشته های سیم برق: تعداد رشته های سیم برق باید متناسب با ولتاژ و جریان مورد نیاز دوربین باشد. کابل های ترکیبی معمولا با دو رشته سیم برق (مثبت و منفی) وجود دارند.
ساختار کابل ترکیبی
یک کابل ترکیبی قسمت های مختلفی دارد که باعث شده اند این کابل کارایی مورد نظر و مناسب را ارائه دهد. بخش های مختلف این کابل کاربردی شامل مغزی، عایق داخلی پلاستیکی، لایه محافظ برای عدم تداخلات الکتریکی و محافظ خارجی پلاستیکی است.
کابل ترکیبی
انواع کابل ترکیبی
تولیدکنندگان سیم و کابل، انواع متعددی از کابل ترکیبی دوربین را تولید کرده که یکی از آنها، کابل RG است. در بین مدل های مختلف این کابل، مدل LRG59 نسبت به سایرین کاربرد بیشتری دارد. از این مدل در سیستم های دوربین مداربسته آنالوگی بیشتراستفاده می شود. همچنین، از کانکتورهای فیش BNC برای اتصال این کابل ها استفاده شده است.
مزایای استفاده از این کابل عبارتند از:
نصب آسان
کاهش نیازهای زیرساختی پروژه
داری کشش و اصطکاک مناسب
سازگار با اغلب پروژه ها
قیمتی به صرفه
نصب سریع
ضایعات کم
امکان کابل کشی های کوتاه
قابلیت توسعه برای پروژههای آتی